VAPORFI Vape Shop Online Paling Apik Kanggo Mods Jus Vape
  • VAPORFI Vape Shop Online Paling Apik Kanggo Mods Jus Vape - 0 VAPORFI Vape Shop Online Paling Apik Kanggo Mods Jus Vape - 0

VAPORFI Vape Shop Online Paling Apik Kanggo Mods Jus Vape

Priksa Uwell CROWN 5 200W Starter Kit, dipasangake karo CROWN 5 Sub-Ohm Tank, suite kontrol suhu, lan nampa rong baterei 18650 (ora kalebu). Dibangun saka seng-alloy awet, sasis saka CROWN 5 Kit nawakake njaba impervious kanggo cahya tiba lan irungnya.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

UWELL CROWN 5 200W STARTER KIT

Priksa Uwell CROWN 5 200W Starter Kit, dipasangake karo CROWN 5 Sub-Ohm Tank, suite kontrol suhu, lan nampa rong baterei 18650 (ora kalebu). Dibangun saka seng-alloy awet, sasis saka CROWN 5 Kit nawakake njaba impervious kanggo cahya tiba lan irungnya. Ngirim nganti 200W, CROWN 5 Starter Kit nampa rong baterei 18650 amp dhuwur lan bisa digunakake ing mode watt / voltase dhasar utawa nggunakake fitur kontrol suhu kanggo pangguna sing luwih maju. Dipasangake karo Crown 5 Sub-Ohm Tank, tangki kasebut bisa nampung nganti 5mL eJuice ing kaca lan nggunakake gulungan bolong anyar kanggo ngasilake rasa sing apik banget.


Uwell CROWN 5 200W Starter Kit Fitur:

Ukuran - 86.2mm x 53mm x 26.2mm
Baterei Dual High-Amp 18650 - Ora Klebu
Output Watt Maks: 200W
Range Output Tegangan: 0.7-8.0V
Rintangan Range - VW: 0.1-3.0ohm
Rintangan Range - TC: 0.1-1.0ohm
Kisaran Suhu: 200-600 °F / 100-315 °C
Nikel, Titanium, lan Kompatibilitas Kawat Baja Tahan Karat
Mode Daya
Mode TCR
Konstruksi Sasis Paduan Seng
Tombol Tembak Intuisi
0.96" Layar Warna TFT
Loro Tombol Pangaturan
Sambungan 510 Utas
Kasedhiya ing Biru, Ireng, Abang


Uwell CROWN 5 Sub-Ohm Tank Fitur:

Dhiameter 29 mm
Kapasitas Kaca Gelembung 5ml
Penguatan Kaca Pyrex
Konstruksi Tangki Stainless Steel Superior
Quarter Turn Top Isi Sistem
Uwell CROWN 5 Coil Series
0.23ohm UN2 Single Mesh Coil - dirating kanggo 65-70W
0.3ohm UN2-2 Dual Mesh Coils - dirating kanggo 50-55W
Pemasangan Press-Fit Coil
Teknologi Pengujian Rasa Pro-FOCS
Dual Slotted Ngisor Airflow Ring Control
Struktur sing bisa dicopot
Sambungan 510 Utas
Kasedhiya ing Silver, Black, Yellow, Grey, Red, Blue


kalebu:

1 Uwell CROWN V Mod
1 Uwell CROWN V Tank
1 Kabel Pengisian USB-C
1 Paket Spare Part
1 Manual pangguna


Hot Tags: VAPORFI Toko Vape Online Paling Apik Kanggo Mod Jus Vape, China, Pemasok, Digawe ing China, Produsen, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, ing Simpenan, Massal, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.